Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Meistä


Q SENSEI oy:n Henkilökunta on toiminut hierontatuolien ja hierontatuotteiden maahantuojana Suomessa yli vuosikymmenen. Me jaamme OGAWA:n arvot ja tavoitteet ja toimimme OGAWA:n valtuutettuna jälleenmyyjänä ja markkinoijana Suomessa.

Laadukkaat innovatiiviset tuotteet >> Toimitus varmuus >> huolto/varaosa saatavuus >> Asiakas tyytyväisyys. Tämä on missiomme.

Meillä on Suomen parhaat hierontatuolit

Löydä seuraava hierontatuolisi meiltä

hierontatuoli voi antaa sinulle enemmän elämänlaatua ja hyvinvointia

Hierontatuolilla voit lievittää useita ongelmia, jotka voivat auttaa heikentämään hyvinvointiasi jokapäiväisessä elämässä. Jos kärsit selkäongelmista, kivuista, päänsärystä, huonosta verenkierrosta tai muista vaivoista, hierontatuoli voi auttaa lievittämään näitä ongelmia. On monia, jotka käyttävät säännöllisesti hierontatuolia tai hierontatuotteita, jotka tuntevat saavansa paremman elämänlaadun ja vähemmän kipua.

Q Sensei:ssä terveytesi ja onnellisuutesi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi meillä on vain korkealaatuisia hierontatuoleja ja hierontalaitteita, jotka voivat tehdä eron sinulle. Olemme toimittaneet korkealaatuisinta hierontaa moniin tanskalaisiin koteihin ja työpaikoille jo vuosia, jotka kaikki ovat saaneet entistä parempaa hyvinvointia keholle ja sielulle. Voit käyttää hierontatuolia jokapäiväisessä elämässäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Siksi voit helposti saada hieronnan säännöllisenä osana jokapäiväistä elämääsi, mikä voi auttaa lievittämään kipuja ja särkyjä. Voit poistaa stressiä upealla hieronnalla ja tuntea kehosi kiitos!

Mikä on hierontatuoli?

OGAWA hierontatuolissa olemme erikoistuneet elektronisiin robottihierontatuoleihin. Toisin sanoen hierontatuoli, jossa on sisäänrakennetut moottorit ja täryttimet, jotka yhdessä tarjoavat robottihieronnan. Monet tuoleistamme ovat parhaita testeissä ja kaikki ovat parasta laatua. Vain paras on tarpeeksi hyvää meille ja asiakkaillemme, minkä vuoksi takaamme sinulle aina todellisen luksushieronnan. Elektroninen hierontatuoli on suunniteltu tarjoamaan syvällinen hieronta, joka jäljittelee suuresti hierontatyyppiä, jonka saisit ammattimaiselta hierojalta.

Kaikissa OGAWA:n hierontatuoleissa on joko kaukosäädin tai kosketusnäyttö, jossa hierontaa on mahdollista säätää toiveidenne mukaan. Täällä voit hallita voimakkuutta ja hierottavaa aluetta sekä hieronnan tyyppiä. Hierontatuolien valikoima on suuri ja vaikka monet niistä ovat suurelta osin samanlaisia, intensiteetissä ja laadussa on suuri ero. Erittäin halvat hierontatuolit (jopa muutama tuhat kruunua) pystyvät tyypillisesti vain värisemään eivätkä anna varsinaista hierontaa. Kuinka moni hieman kalliimmista malleista pystyy tarjoamaan todenmukaisemman Shiatsu-hieronnan.

Q Sensei:ssä mymme maailmankuulua hierontatuoliyritystä OGAWAA. Mitkä tuolit tarjoavat ehdottomasti parhaan hieronnan. Panostamme laatuun, hyvinvointiin ja kauniiseen muotoiluun, mikä näkyy hierontatuolivalikoimassamme, jossa vain paras on tarpeeksi hyvää.

Shiatsu-hieronta - tehokas hierontatekniikka

Kaikki Q Sensei-hierontatuolit tarjoavat Shiatsu-hierontaa. Monet hierontatuoleistamme ovat parhaita testeissä, osittain tuoliemme fantastisten hierontatekniikoiden vuoksi. Shiatsu on japania ja tarkoittaa "sormenjälkeä". Shiatsu-tekniikka itsessään sisältää hieronnan sormilla, peukalon juurinivelellä (luu, jonka voit tuntea suuressa "tyynyssä" peukalon alla), kämmenillä - ja itse asiassa myös jaloilla. Lisäksi kehon venyttely, nivelhieronta ja ilmatyynyhieronta sisältyvät tyypillisesti myös.

Shiatsu-hieronta hierontatuolista, koostuu suurista ja pienistä hierontapalloista, jotka pyörivät yhdellä liikkeellä, se saa sen tuntumaan käsiltä, jotka antavat hierontaa. Juuri tämä tekniikka auttaa tarjoamaan suuren osan hierontakokemuksesta hierontatuolissa. Hierontapallot rullaavat halutun kehon alueen yli ja auttavat vapauttamaan kipua, särkyä ja jännitystä. Lisäksi hierontatuolissa voi olla myös 2D-, 3D- ja jopa 4D-hieronta, mikä auttaa parantamaan hierontaa entisestään.

Suomen parhaat hierontatuolit

Q Sensei: lla työskentelemme jatkuvasti parhaan valikoiman hierontatuoleja, jotka kaikki tarjoavat laadukasta hierontaa, jonka voimme taata. Pyrimme valikoimaan, joka sopii jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Hierontatuoleillamme saat aina tehokkaan hieronnan, joka rauhoittaa kehosi kipuja ja auttaa sinua poistamaan stressiä jokapäiväisistä huolista.

Q Sensei myy maailmankuulua hierontatuoliyritystä OGAWA . OGAWAn tuolit valitaan huolellisesti sen mukaan, mitkä tuolit tarjoavat ehdottomasti parhaan hieronnan. OGAWA on todella tunnettu tuotemerkki hyvästä syystä, koska he ovat aina täysin tekniikan ja muotoilun eturintamassa. OGAWA-hierontatuolilla saat uusimmat ja tehokkaimmat ominaisuudet, jotka takaavat sinulle parhaan hierontakokemuksen. Panostamme laatuun, hyvinvointiin ja kauniiseen muotoiluun, mikä näkyy hierontatuolivalikoimassamme, jossa vain paras on tarpeeksi hyvää.

2D-, 3D- ja 4D-hieronta

2D-, 3D- ja 4D-hieronnalla voit erityisesti tuntea paine- ja intensiteettieron. Moottorin ylimääräiset mitat tekevät suuren eron tavalliseen shiatsu-hierontaan, se tuntuu vielä enemmän ihmisen käsiltä.

OGAWA

OGAWA on palkittu terveys- ja hyvinvointibrändi, joka perustettiin vuonna 1996. Perustamisestamme lähtien olemme laajentuneet maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka tunnetaan vallankumouksellisista tuotteista.


OGAWA on maailmanluokan hierontatuoliemme ja hierontatuotteidemme teknologian, suunnittelun ja kehityksen kärjessä.

Tavoitteemme on edistää terveellistä elämäntapaa laadukkailla tuotteillamme, jotka on luotu sinun hyvinvointiasi varten. Tunnetun laatumme ansiosta olemme nyt maailmanlaajuinen brändi, jonka tavoitteena on edistää hyvinvointia kaikille.

OGAWA ELÄMÄN JOKI

Wellness on olennainen osa OGAWA-brändiä.

OGAWA tarkoittaa kirjaimellisesti japaniksi puroa, ja meille se symboloi orgaanista matkaa pienestä joesta mahtavaan valtamereen. Pyrimme seuraamaan samaa matkaa laajentaessamme pyrkimystämme tuoda hyvinvointia maailmaan.

OGAWA ARVOT

Tuottaa hyvinvointia joka päivä.


Tavoitteemme on olla hyvinvointijohtaja, tuottaa parhaita tuotteita, edistämään parempaa hyvinvointia ja elämäntapaa.

Intohimonamme on hyvinvointisi. Kutsumme sinut tutustumaan ainutlaatuisiin hierontatuoleihimme ja terveydenhuollon tuotteisiimme. Pyrimme tuomaan hyvinvointia kaikkiin Suomen koteihin.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi vaalimme kumppanuuksia niiden kanssa, jotka jakavat intohimomme huippuosaamiseen ja ovat sitoutuneet tarjoamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.