Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa OGAWA-hierontatuolien sivuille!

Kutsumme sinut tutustumaan ainutlaatuisiin hierontatuoleihimme. OGAWA on maailman suurin Premium hierontatuolien valmistaja. Tarjoamme hierontatuolillesi 3 vuoden takuun / huoltosopimuksen ja ikuisen varaosa saatavuuden takuu-ajan jälkeen. Joten voit olla huoleti ja nauttia hankinnastasi omaan terveyteesi ja hyvinvointii

Hierontatuolin hankinta meiltä

Hierontatuoli on iso investointi terveyteesi ja hyvinvointiisi. Me autamme hierontatuolin valinnassa. Jotta saat sinun tarpeisiin ja budjettiisi sopivan hierontatuolin. Toimitamme hierontatuolimme Suomessa aina kasattuna ja käyttöopastettuna jotta käyttö olisi heti sujuvaa ja helppoa. Toimimme Suomessa OGAWA:n valtuutettuna jälleenmyyjänä ja markkinoijana.

OGAWA Sonic-X UUTUUS

OGAWA Sonic-X on tehokas hierontatuoli! Tuoli on varustettu S+L-kiskolla, jolla on laaja kantama selkää ja pakaroita pitkin. Tuolissa on ominaisuuksia, joita voit helposti käyttää sisäänrakennetun älykkään ja intuitiivisen kosketusnäytön avulla. OGAWA Sonic-X:ssä on vartaloskannaus ja se mukauttaa hieronnan kehosi mukaiseksi.

OGAWA Sonic-X:ssä on innovatiivinen Zero Gravity -toiminto, joka antaa sinulle rennoimman asennon ja maksimoi hieronnan hyödyt. Lisäksi saat älykkäitä ominaisuuksia, kuten Zero Space, Bluetooth-kaiuttimet, jalkahieronnan ja paljon muuta hemmotellaksesi kipeitä lihaksiasi.

Saatavana mustana, harmaana ja mustana/valkoisena NYT MYÖS SAATAVILLA LATTE