Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OGAWA Sonic-X 2D-HierontatuoliHinta alk.3 395.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
OGAWA Sonic-X-hierontatuoli (koko musta)3 395.00 €
OGAWA Sonic-X-hierontatuoli (melody musta)3 395.00 €
OGAWA Sonic-X-hierontatuoli (harmaa)3 395.00 €
OGAWA Sonic-X-hierontatuoli (latte)3 395.00 €

Ogawa_sonic_x_black.jpg

- 2D hieronta

- S+L kisko
- Kosketusnäyttö'
-12 automaattiohjelmaa


OGAWA Sonic-X on tehokas hierontatuoli, jossa on ylellinen nahkainen ilme. Tämä 2D-hierontatuoli on suunniteltu sopimaan useimpiin koteihin. Tuoli on toteutettu ylellisellä muotoilulla samalla kun se on täynnä toimivuutta.

Tuoli on varustettu S+L-kiskolla, jolla on laaja kantama selkää ja pakaroita pitkin. Tuolissa on ominaisuuksia, joita voit helposti käyttää sisäänrakennetun älykkään ja intuitiivisen kosketusnäytön avulla. OGAWA Sonic-X:ssä on vartaloskannaus ja se mukauttaa hieronnan kehosi mukaiseksi.

OGAWA Sonic-X:ssä on innovatiivinen Zero Gravity -toiminto, joka antaa sinulle rennoimman asennon ja maksimoi hieronnan hyödyt. Lisäksi saat älykkäitä ominaisuuksia, kuten Zero Space, Bluetooth-kaiuttimet, jalkahieronnan ja paljon muuta hemmotellaksesi kipeitä lihaksiasi.

Tuotteen yksityiskohdat

- 2D hieronta
- Kosketusnäyttö
- Kehon skannaus
- S+L kisko
- Jalka- ja jalkahieronta jalkatuella
- 12 Automaattiset ohjelmat
- Bluetooth kaiuttimet
- Painottomuus
- Alaselän lämpöhoito
- Ilmanpainehieronta
- Thai hieronta
- ruotsalainen hieronta
- Napauttamalla Hieronta
- Vaivaava hieronta
- Shiatsu hieronta
- Pyörivä hieronta
- Koputtava hieronta

 

Moderni nahkamuotoilu

OGAWA Sonic-X on moderni hierontatuoli täynnä ominaisuuksia. Tämä 2D-hierontatuoli on tyylikäs ja ylellinen nahkainen muotoilu, joka sopii useimpiin pohjoismaisiin koteihin.

Tekniikka ja muotoilu yhdistyvät älykkäässä kosketusnäytössä, jonka avulla sinun on helppo hallita ja valita sinulle parhaiten sopiva hierontaohjelma. Täällä voit valita hierontaohjelmista, kuten Work Relief, Recovery, Deep Tissue, Rest & Sleep ja monet muut. Tuoli on täynnä ennalta määritettyjä ohjelmia, jotka räätälöidään tuolin älykkään vartaloskannerin avulla.

Vallankumouksellisen S+L-kiskon ansiosta hierontamoottori ulottuu niskasta aina pakaraasi asti.
 

Moderni tekniikka kohtaa älykkyyden

OGAWA Sonic-X -hierontatuolia ohjataan älykkäällä mikrotietokoneella, joka on suunniteltu mukauttamaan erilaisia hierontamenetelmiä skannaamalla kehoasi. Vartaloskannaus suoritetaan pituutesi ja muiden tekijöiden määrittämiseksi, jotka auttavat tuolia räätälöimään hierontaohjelmat kehosi mukaan.

Tämä teknologian ja älykkyyden yhdistelmä varmistaa, että hieronta kohdistuu tarkasti akupainantapisteisiin, mikä auttaa lievittämään väsymystä ja parantamaan verenkiertoa. OGAWA Sonic-X tarjoaa yhteensä 12 automaattista koko kehon ohjelmaa jokaiseen tarpeeseen.

Kosketusnäyttö
OGAWA Sonic-X on varustettu älykkäällä ja käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä, joten hierontaohjelman valinta on helppoa.

Kosketusnäyttö mahdollistaa myös helpon manuaalisen käytön, jos haluat mukauttaa hierontaohjelmaasi, mikä on edullista, jos sinulla on tiettyjä alueita, joihin haluat keskittyä.

S+L-telajärjestelmä
OGAWA Sonic-X on varustettu S+L-kiskojärjestelmällä tuolin selkärankana. Tämä kisko seuraa selkärankaasi aina niskasta pakaraan asti. S+L-telaketju varmistaa, että hierontamoottori pääsee helposti liikkumaan selkärankaa pitkin.

Hierontamoottori koostuu mekaanisesta hierontapallojärjestelmästä, joka on suunniteltu vapauttamaan jännitystä ja tarjoamaan fantastisen hierontakokemuksen.

S+L-telajärjestelmän edut ovat S- ja L-telaketjujen parhaiden ominaisuuksien yhdistäminen. S-rata on suunniteltu seuraamaan selkääsi, kun taas L-rata on suunniteltu pidemmälle kantamalle.
 

Todellinen rentoutuminen nollapainovoimalla

OGAWA Sonic-X on varustettu Zero Gravity -asennossa, joka on alun perin NASAn keksimä asento, koska se on kehon luonnollisin asento, joka ei rasita sitä. Tämä ominaisuus on käytössä kaikissa OGAWA-hierontatuoleissa. Zero Gravity antaa kehosi rentoutua luonnollisesti, mikä tekee hieronnasta tehokkaampaa ja kehon paino auttaa hierontamoottoria suorittamaan työtään.

OGAWA Sonic-X tarjoaa säädettävän Zero Gravity -toiminnon 3 tasossa, joten voit asettaa tuolin eri kulmiin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos et tarvitse kovin intensiivistä hierontaa, koska se auttaa vähentämään intensiteettiä.

Lisäksi tuoli ei vie ylimääräistä tilaa käytössä, edes kallistetussa asennossa. OGAWA Sonic-X sisältää Zero Space -tilan, jonka ansiosta se voi nousta makuuasentoon vain 5 cm tilan takana.
 

Automaattiset ohjelmat OGAWA Sonic-X:ssä

Work Relief: Hierontaohjelma, joka virkistää kehoasi ja antaa energiaa työhön.

Recovery: Tämä ohjelma on suunniteltu nopeuttamaan kehon palautumista raskaan työpäivän tai intensiivisen harjoittelun jälkeen keskittyen erityisesti alaselkään. Ohjelmassa yhdistyvät vaivaus-, taputus- ja rullahierontatekniikat.

Deep Tissue: Tämä ohjelma on tarkoitettu käytettäväksi intensiivisen harjoittelun jälkeen. Se auttaa tukemaan lihasten palautumista parantamalla verenkiertoa.

Lepo & Sleep: Hyvät yöunet takaavat tämän ohjelman hellävaraisen ja rentouttavan hieronnan yhdistettynä keinuttavaan vaikutukseen.

Thai: Tuolissa käytetään tarkkaa ja voimakasta vaivaavaa hierontaa yhdistettynä venytystekniikoihin lievittääkseen kipeitä ja jäykkiä lihaksia.

Hellävarainen: Kun tarvitset virkistävää ja virkistävää hierontaa valmistaaksesi lihaksesi ja nivelesi päivän työhön.

Athletic: Automaattinen ohjelma urheilijoille, joka keskittyy urheilijoiden kokemiin jännitysalueisiin ja auttaa heidän palautumisessaan.

Selkäranka: Syvä hieronta, joka keskittyy lievittämään kipua alaselässä ja selkärangassa.

Hänelle: Miehille suunniteltu ohjelma, joka käsittelee erityisiä ongelma-alueita erityisesti suunnitellulla intensiteetillä.

Hänelle: Tarjoaa hellävaraisen ja rentouttavan hieronnan yhdistettynä lämpöhoitoon.

Niska ja hartiat: Jos kärsit niska- ja hartiakivuista, tämä ohjelma voi auttaa löysäämään lihaksia ja lievittämään kipua.

Vyötärö ja lantio: Tarjoaa syvän hieronnan vyötärön, lantion ja alaselän alueelle kivun lievittämiseksi kyseisellä alueella.
 

Tekniset yksityiskohdat:

Tuotenimi OGAWA Sonic-X
Malli OG5572
Virtalähde AC 220-240V ~ 50/60Hz
Virrankulutus 150W
Valmiustilan ajastin 15 minuuttia
Brutto/nettopaino 93 KG / 78 KG
Mitat
Mitat: pystyssä 152 cm x 75 cm x 117,5 cm
Mitat: kallistettu193,5 cm x 50 cm x 102,5 cm
Virtajohdon pituus n. 180 cm
Max. Toiminta-aika 30 minuuttia
Laatikon mitat + paino 118x77x115 cm - 93 kg.
 

 

- Toimitetaan koottuna

- toimitus aika 1-3 viikkoa

- 3 vuoden takuu

Toimitusaika1-3 viikkoa

Tuote: 1184421