Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OGAWA Cosmos X 3D -HierontatuoliVaihtoehdot

Tuote Hinta
OGAWA Cosmos X 3D -Hierontatuoli (musta)4 595.00 €
OGAWA Cosmos X 3D -Hierontatuoli (Ruskea)4 595.00 €

423249835_10229192317105867_1979426898075986227_n.jpg

- Älykäs 3D-hieronta

- Zero Gravity -suunnittelu
- 6 automaattista ohjelmaa


OGAWA Cosmos X vie sinut ajattomaan maailmaan painepisteiden, lämmitetyn ilmanpainehieronnan ja 3D Guasha -jalkarullan kautta. Cosmos X on älykäs 3D-hierontatuoli, joka parantaa elämäntapaasi. Cosmos X on kehitetty edistyneillä hierontatekniikoilla ja varustettu edistyneillä elämäntapatekniikoilla, joiden avulla voit uppoutua täydelliseen rentoutumiseen.

Hierontatuolissa on 6 automaattista ohjelmaa, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin ongelma-alueisiin ja tarpeisiin. Etsitpä sitten kevyempää untasi parantavaa hierontaa tai intensiivistä hierontaa tiettyyn kipuun, Cosmos X:llä on sinulle sopiva hierontaohjelma.

OGAWA_Cosmos_X_-_Meteor_Brown.jpg
Tuotteen yksityiskohdat:
- Älykäs 3D-hieronta
- Tyylikäs nahkainen muotoilu
- Bluetooth 5.0
- Zero Gravity -suunnittelu
- Laajennettu SL-raita
- Kehon skanneri
- Ilmanpainehieronta
- Thai hieronta
- Jalkarullat
- 6 automaattista ohjelmaa
- Manuaaliset asetukset

 Ogawa-verkko_22.jpg

Tyylikäs nahkamuotoilu ja upea hieronta

OGAWA Cosmos X on moderni nahkamuotoilu, jossa on minimalistinen ja virtaviivainen ilme sekä hienovaraiset yksityiskohdat, jotka antavat tuolille trendikkään ja eksklusiivisen ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin sisustukseen.
Etsitpä sitten kevyempää untasi parantavaa hierontaa tai intensiivistä hierontaa tiettyihin kipuihin, Cosmos X:llä on tarjota sinulle sopiva hierontaohjelma. 

Hierontaohjelmat kaikkiin tarpeisiin

Olemme kaikki erilaisia ja meillä on erilaiset tarpeet hieronnan suhteen. OGAWA Cosmos X:n älykkäiden automaattisten hierontaohjelmien avulla jokainen kotonasi voi saada täydellisen hieronnan yksilöllisiin tarpeisiinsa ja tilanteestaan.

Etsitpä sitten intensiivistä ja rauhoittavaa tai hellävaraista ja rentouttavaa hierontaa, sinulle löytyy oikea ohjelma. Nojaa siis taaksepäin ja nauti täydellisestä hieronnasta toiveidesi mukaan.

Mukana tulevan kaukosäätimen manuaalisten asetusten avulla voit hallita hierontaasi entistä paremmin. Säädä hierontasi täydellisesti toiveidesi ja tarpeidesi mukaiseksi vain napin painalluksella. Hieronnan muokkaaminen on helppoa ja intuitiivista.
 

3D-hieronta ja laajennettu SL-rata

Hierontatuolin takana oleva tekniikka tekee kaiken eron. OGAWA Cosmos X:ssä on edistyksellinen 3D-moottori, jonka avulla hierontarullat voivat hieroa syvää ja tehokasta selkääsi, niskaasi ja alavartaloasi. Jatkettu SL-kisko maksimoi kosketuspisteet, ja hieronta on räätälöity käyttäjän luonnollisen niskan, hartioiden, selkärangan ja pakaraan saakka.

Voit lukea lisää 2D-, 3D- ja 4D-hieronnan eroista hierontatuolioppaastamme

Hierontarullat kulkevat aina selkääsi pitkin edistyneellä SL-kiskolla. Kiskon muodon ansiosta hierontarulla voi kulkea aina kaulasta pakaraan, kun taas kisko kaareutuu seuraamaan selkärangan muotoja.

Tämän ansiosta hierontarullat pääsevät helposti kaikkiin tärkeimpiin kehosi alueisiin, jotka tarvitsevat hierontaa, ja oikealla paineella tarjotakseen tehokkaimman hieronnan. Ennen jokaista hierontaa Cosmos X skannaa kehosi ja hieronta on täydellisesti räätälöity kehollesi.

 

Zero Gravity, joka parantaa hierontaasi
Älykkään Zero Gravity -ominaisuuden ansiosta hierontatuoli kallistaa sinut mukavaan kulmaan, jossa voit rentoutua entistä enemmän. Kehon painosi jakautuu tasaisesti koko tuoliin, joten saat paremman hieronnan, joka ei ole liian kovaa joillakin alueilla ja liian heikko toisilla. Zero Gravity -asento mahdollistaa tuolin aktiivisen työskentelyn kehosi kanssa jakaakseen hierontapaineen tasaisesti koko vartalolle ilman tarpeetonta rasitusta. Voit helposti ohjata kaukosäätimellä, meneekö Cosmos X Zero Gravity -asentoon. Voit siis turvallisesti nojata taaksepäin ja antaa OGAWA Cosmos X:n viedä sinut uusiin korkeuksiin.
 
Helppo ja selkeä OGAWAN kaukosäädin ja käyttöjärjestemä

ogawa_cosmos_musta_mood.jpg

Tekniset tiedot:

Tuotenimi: OGAWA Cosmos X

Malli: OG-7266
Virtalähde AC: 220V, 50/60HZ
Virrankulutus 80W
Hierontatuoli: Netto / Bruttopaino 89/74 kg
Mitat seisomassa: 105x75x112 cm
Mitat makuuasennossa: 174x75x80cm

Sisätää: toimituksen + kokoaminen käyttöpaikalle + käyttökoulutus

Toimitus aika 1-2 viikkoa

Tuote: 1172480