Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mikä on hierontatuoli ja muita hyviä kysymyksiä

Mikä on hierontatuoli?

Hierontatuoli on yksinkertaisimmassa selityksessään tuoli, jossa on yksi tai useampi moottori, sekä kiskojärjestelmä, jossa on hierontarullat.

Hierontatuolin tarkoitus on saada tuttu hieronta hierojaltasi kotona olohuoneessa tai toimistossa.

Hierontatuolin tarkoituksena on lievittää jännitystä, kipeitä lihaksia, jotka voivat auttaa tarjoamaan hyvinvointia vähemmän stressiä ja mahdollisuuden selviytyä päivästä ilman ärsytystä, särkyä tai kipua.


Kuinka hierontatuoli toimii?

Hierontatuoli on eräänlainen robotti, jossa on moottori, jossa on paljon liikkuvia osia. Nämä osat alkavat rikkoutua jossain vaiheessa. Kun ostat käytetyn hierontatuolin, et voi mitenkään tietää, kuinka monta tuntia tuoli on käynyt. Ette myöskään tiedä, miten tuolia on käytetty.


Onko terveellistä käyttää hierontatuolia?

Hierontatuoli voi olla hyvä terveydelle, varsinkin jos kärsit kipeistä lihaksista, nykivästä kivusta tai jännityksestä. Jos sinulla on fyysisesti raskas työ tai urheilet säännöllisesti, hierontatuoli voi hyödyttää sinua hyvin ja auttaa sinua pitämään terveytesi yllä. Voi myös olla, että sinulla on urheilusta tai työstä johtuvia vammoja, jotka voidaan korjata tai lievittää käyttämällä hierontatuolia.

Muun muassa hierontatuoli voi auttaa lievittämään kipeitä lihaksia, turvotusta, jännitystä ja kipua. Urheilun harjoittaminen voi myös auttaa sinua lyhentämään palautumisaikaa ja vähentämään harjoituksen jälkeistä arkuutta.

Hierontatuoli auttaa myös tehostamaan verenkiertoa ja sillä on rentouttava vaikutus sinuun, koet vähemmän jännitystä jonkin ajan kuluttua ja saat lisääntyneen endorfiinin tuotannon ja alentuneen stressitason. Hieronnalla on myös positiivinen vaikutus lymfa- ja laskimoverenkiertoon ja samalla se auttaa myös simuloimaan hermostoa. Kaikki nämä voivat vaikuttaa positiivisesti terveyteesi ja siten auttaa sinua jokapäiväisessä elämässä.

Suosittelemme, että otat aina yhteyttä lääkäriin tai fysioterapeuttiin, olisiko sinun hyvä käyttää hierontatuolia säännöllisesti. Koska hierontatuolilla voi olla kielteinen vaikutus, sinulla pitäisi olla olemassa oleva sairaus.


Voiko hierontatuoli lievittää kipua?

Se riippuu paljon siitä, mistä kipusi tulee, useimmissa tapauksissa hierontatuoli voisi lievittää kipua, mutta suosittelemme aina, että otat yhteyttä lääkäriin.


Kuinka kauan voin käyttää hierontatuolia?

Suosittelemme, että otat vain yhden ohjelman päivässä, mutta voi olla poikkeuksia, kuten jos käytät hierontaohjelmaa, joka kohdistuu tiettyyn kehon osaan, voit helposti ottaa ohjelman, joka kohdistuu toiseen kehon osaan. On kuitenkin korostettava, että on tärkeää, että tarkistat aina oman kehosi ennen hierontatuolin käyttöä.


Mikä hierontatuoli minun pitäisi valita?

Suosittelemme aina, että valitset tuolin, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi. Siksi suosittelemme, että luet osto oppaamme joka auttaa sinua tutustumaan hierontatuoliemme eri toimintoihin ja siten selvittämään, mikä sopii sinulle parhaiten. Olet aina tervetullut kokeilemaan hierontatuolia, jossa saat henkilökohtaista opastusta kaikissa hierontatuoleissamme.


Mikä hierontatuoli on paras?

Parhaat hierontatuolit ovat periaatteessa niitä, jotka maksavat eniten, mutta taloudellinen budjetti ja tarpeet ovat mitä sinun pitäisi valita.

Täällä voi olla vaikea valita kuluttajana. Siksi on suositeltavaa käydä jälleenmyyjällä ja kokeilla muutamia erilaisia tuoleja ja saada ohjeita.

Jos et ole lähellä jälleenmyyjää.

Täältä saat perusteellisen tiedon hierontatuolin toiminnasta, ja voit sitten verrata sitä budjettiin, jonka olet varannut hierontatuolille ja siten tehdä ostoksia verkossa.

Verkkokaupassamme voit valita sinulle sopivan hierontatuolin tai voit varata ajan showroomiimme.


Kuinka paljon hierontatuoli maksaa?

Hierontatuolia löytyy tyypillisesti noin 2500€ ja noin 8000€

Hinta, laatu ja ominaisuudet sopivat todella hyvin yhteen hierontatuoleissa. Toisin sanoen saat mitä maksat.

Jos valitset edullisemman hierontatuolin, sinun pitäisi odottaa saavasi tuolin, joka voi antaa sinulle mukavan monipuolisen hieronnan, joka perustuu tuoliin koodattuun kiinteään ohjelmaan.

Jos otat huippumallin, voit toisaalta odottaa, että kehosi skannataan erittäin edistyneellä skannerilla ja että saat täydellisen hieronnan, joka on räätälöity juuri sinulle.

Mitä kalliimpi tuoli, sitä kehittyneempi moottori saat, mikä voi auttaa antamaan hieronnalle enemmän syvyyttä edistyneempien tekniikoiden avulla.


Voitko vuokrata hierontatuolin?

Hierontatuolia ei yleensä kannata vuokrata, koska ajan myötä se on maksanut itsensä enemmän kuin kuukausimaksuina. Siksi emme tarjoa mahdollisuutta vuokrata hierontatuolia, ei liike- tai yksityiskäyttöön. Meillä on kuitenkin hyvät rahoitusmahdollisuudet.

Oletko ostamassa käytettyä hierontatuolia?

Jos harkitset käytetyn hierontatuolin ostamista, huomioi seuraavat asiat:

Hierontatuoli on eräänlainen robotti, jossa on moottori, jossa on paljon liikkuvia osia. Nämä osat alkavat rikkoutua jossain vaiheessa.

Kun ostat käytetyn hierontatuolin, et voi mitenkään tietää, kuinka monta tuntia tuoli on käynyt. Ette myöskään tiedä, miten tuolia on käytetty.

Koska hierontatuoli voi olla suuri investointi, on suositeltavaa miettiä kahdesti ennen käytetyn ostamista, koska käytetyn tuolin ostamisessa on useita tuntemattomia tekijöitä ja siten myös riski, että tuoli voi rikkoutua nopeasti oston jälkeen.

Jos onnettomuus tapahtuu, olet todella huonossa asemassa ja sinulla voi jopa olla vaikeuksia löytää joku, joka voi tehdä tuolisi.


Mistä ostaa hierontatuoli?

Meillä on showroom, josta saat henkilökohtaista opastusta kaikissa hierontatuoleissamme. Autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan hierontatuolin.


Missä kokeilla hierontatuolia?

Voit tehdä kokeilun Showroomissa. Täältä löydät kaikki hierontatuolimme sekä saat opastusta niiden käyttöön, ja voimme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan mallin.


Mitkä ovat hierontatuolin edut?

Hierontatuoli antaa sinulle joustavuutta hieronnassa, olipa se sitten kotona tai töissä. Lyhyesti sanottuna voit säästää paljon aikaa ja rahaa. Sinulla voi olla kiireinen arki, jolloin sinun on löydettävä aikaa ajan varaamiseen hierojan kanssa, eikä se välttämättä sovi arkeesi. Täällä hierontatuoli voi auttaa sinua, voit ottaa hieronnan sinulle sopivana ajankohtana. Työpaikalla sen avulla voit saada hierontajärjestelmän, joka ei ole riippuvainen suunnittelusta, täällä työntekijäsi voivat ottaa hierontaa, kun se sopii heille.


Voitko tyytyä halpaan hierontatuoliin?

Voit helposti tyytyä halpaan hierontatuoliin, monille ne täyttävät hierontatarpeensa, mutta suosittelemme, että luet hierontatuolin osto-oppaamme ja tutustut eri toimintoihin ja siihen, mikä määrittää hintaeron.


Kuinka paljon sähköä hierontatuoli käyttää?

Hierontatuoli käyttää mallista riippuen 80-160 wattia tunnissa. Valmiustilassa ne käyttävät vain 0,3 wattia tunnissa. Kalliit mallit käyttävät yleensä eniten, kun taas halvat käyttävät vähemmän, koska ne ovat vähemmän teknisiä ja niissä on paljon vähemmän ominaisuuksia kuin kalliissa malleissa.