Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hierontatuolit saattavat tuntua ensi silmäyksellä hyvin samanlaisilta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse katsoa paljon syvälle, ennen kuin käy selväksi, että hierontatuoleissa on paljon silmällä pidettävää. Sekä tuolin takana olevien monien eri toimintojen, tekniikoiden että moottorityyppien suhteen.


Tästä yleiskatsauksesta
saat nopean yleiskatsauksen monista eri käsitteistä, jotka ovat
OGAWA hierontatuolien takana.

Hierontatuolien terminologia

Hierontatuolit saattavat tuntua ensi silmäyksellä hyvin samanlaisilta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse katsoa paljon syvälle, ennen kuin käy selväksi, että hierontatuoleissa on paljon silmällä pidettävää. Sekä tuolin takana olevien monien eri toimintojen, tekniikoiden että moottorityyppien suhteen.


Tästä yleiskatsauksesta
saat nopean yleiskatsauksen monista eri käsitteistä, jotka ovat
hierontatuoliemme takana.


Tämä auttaa sinua ymmärtämään
hierontatuoliemme tarjoamien eri toimintojen perusteet. Olemme eritelleet
joitain hierontatuolien hienompia puolia ja monia niiden tekniikoita ja
tekniikoita auttaaksemme sinua tekemään tietoisen päätöksen ostaessasi hierontatuolia.


Hierontatuolin konseptiluettelo


Akupainanta

Akupainanta on hierontatekniikka,
joka tuottaa painetta kohdennettuihin akupunktiopisteisiin koko kehossa.
Akupainannalla on paljon yhteistä akupunktion kanssa, mutta siinä ei käytetä
neuloja, vaan se perustuu hierontaterapeutin sormien tai hierontatuolin rullien
paineeseen. Shiatsu-hierontaa kutsutaan usein akupainantahieronnaksi. Uskotaan,
että akupunktiopisteisiin kohdistuvalla paineella on sama haluttu vaikutus kuin
akupunktioneuloilla


Akupunktiopiste tai akupunktio

Sinulla on yli 350 akupunktiota koko kehossasi, joista yli 100 selässä ja niskassa. Näillä pisteillä uskotaan olevan suora yhteys tiettyihin kehon osiin tai järjestelmiin. Ne löytyvät kehon meridiaanista ja niitä käytetään akupainantaan ja akupunktioon.


Ilmatyynyhieronta

Ilmatyynyhieronta tapahtuu täyttämällä erilaisia hierontatuolin ympärille asetettuja ilmatyynyjä ilmalla. Ne sijoitetaan tyypillisesti käsivarsien, jalkojen, hartioiden ja vyötärön ympärille. Tämä tarjoaa hierontaa lihaksille ja auttaa tuolia saavuttamaan hyödyllisen venytyksen sitä tarvitseville lihaksille. Ilmatyynyhierontaa käytetään lähes kaikissa hierontaohjelmissa.Body Scan -tekniikka / kehon skannaus

Kehon skannaustekniikka käyttää hierontarullia ja tuolin sisäänrakennettua prosessoria määrittämään jokaisen
hierontatuolia käyttävän henkilön selän ja hartioiden koon, muodon ja asennon. Hierontatuoli, jossa on kehon skannaustekniikka, tarjoaa henkilökohtaisemman hieronnan jokaiselle käyttäjälle jokaisella käyttökerralla.

Syvän kudoksen hieronta

Tämä hierontatekniikka pystyy pääsemään syvempiin lihaksiin ja sidekudokseen paremman vaikutuksen saavuttamiseksi soveltamalla syväkestoisia teurastus- ja vaivaamistekniikoita selän ja niskan ongelma-alueille. Tämän tyyppiseen hierontaan liittyy usein hieman arkuutta, jos et ole kokenut sitä aiemmin, mutta tarjoaa suurta helpotusta.

Keinuva tekniikka

Monet hierontatuolit tarjoavat keinutekniikan. Tämä keinuu edestakaisin mukavalla liikkeellä antaen klassisen keinutuolitunteen, joka voi olla uskomattoman rauhoittava ja jopa tehdä nukkumisesta niin paljon helpompaa.

Clap-tekniikka

Taputustekniikka jäljittelee kuppimaisen käden hierontarullaa ja käyttää taputusliikettä lihakseen, joka
nostaa ja venyttää sitä.

Vaivaaminen

Vaivaava hieronta käyttää peukalo ja etusormihierontaa puristamaan ja stimuloimaan lihaksia sekä lisäämään painetta venyttää ja lämmittää lihaksia. Lue
Ilmanpaine hieronta

Tunnettu hierontaterapeuttien käyttämä tekniikka on puristaa suurempia lihaksia lujalla paineella muutaman sekunnin ajan ennen irti päästämistä. Tämä voi auttaa lievittämään jännitystä kireissä lihaksissa juuri pakottaakseen ne rentoutumaan. Tämä on erittäin
suosittu tekniikka, ja siksi siitä on ajan myötä tullut suosittu myös hierontatuoliteollisuudessa.

Valohoito

Valohoito on vaihtoehtoinen lääketieteellinen hoito, jota käytetään rentoutumisen tuottamiseen. Tämä ominaisuus on uudempi hierontatuoleissa ja suunniteltu parantamaan rentoutumista.

Hierontaterapia

Hierontahoito koostuu useista hierontatekniikoista, jotka on suunniteltu lievittämään lihassolmuja ja edistämään rentoutumista ja hyvinvointia. Hierontahoidon tunnettuja etuja ovat parantunut lihasten toiminta, parantunut paraneminen, parantunut rentoutuminen ja parempi yleinen hyvinvoinnin tunne.

Meridiaani

Kiinalaisen lääketieteen meridiaanin uskotaan olevan polkuja, joilla elämän energia virtaa kehon läpi. Akupainanta ja akupunktio perustuvat kohdistamiseen tiettyihin alueisiin, joita kutsutaan akupunktiopisteiksi, jotka sijaitsevat meridiaanin varrella, ja näiden kanavien avaamiseen, jotta elämänvoimasi voi virrata vapaasti kehosi läpi.

Shiatsu-hieronta

Shiatsuhieronta on japanilainen terapia, joka sisältää peukalot, sormet ja kämmenet paineen kohdistamiseen sekä venyttelyyn kehoon. Tätä kutsutaan myös akupainantahieronnaksi.

Ruotsalainen hieronta

Ruotsalainen hieronta on monipuolinen hierontahoito, joka sisältää useita tyylejä ja venytyksiä. Tämä koskee vaivaamista, pitkiä iskuja ja kitkaa eri lihaksille sekä nivelille.


Napautushierontatekniikka

Napautustekniikka tarjoaa eräänlaisen syväkudoshieronnan jäljittelemällä nyrkkejä, jotka napauttavat selkää ja hartioita.


Lämpöhoito

Lämpöhoito hierontatuolissa on saatavana sarjana sisäänrakennettuja lämmitystyynyjä, jotka toimivat hierontarullien ja turvatyynyjärjestelmän kanssa hieronnan hyödyn lisäämiseksi. Lämpö auttaa lievittämään stressiä ja löysää lihaksia, mikä parantaa eksponentiaalisesti hieronnan vaikutusta. Joissakin hierontatuoleissa lämmittimet on rakennettu hierontarulliin.

Nolla tila - tilaa säästävä tila

Tilaa säästävä tekniikka tai Zero Space luotiin vähentämään hierontatuolin täydelliseen kallistamiseen tarvittavaa tilaa. Lähes kaikissa hierontatuoleissamme on sisäänrakennettu Zero Space -teknologia, joten löydät helposti tilaa tuolille kotonasi.

Painottomuus

Zero Gravity tai "Zero gravity position" hierontatuoleissa on NASAn innoittama, koska se jäljittelee astronauttien asentoa, kun he ampuvat avaruuteen. Tämä asento jakaa painon tasaisesti vartalolle, mikä hierontatuolissa saa tuolin toimimaan paremmin kehosi kanssa optimaalisen hieronnan tarjoamiseksi ilman rasittavia alueita.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on terapia, joka kohdistaa fyysistä painetta jalkoihin, käsiin ja korviin. Näiden pisteiden uskotaan liittyvän koko kehon järjestelmiin, joista vyöhyketerapia voi tarjota helpotusta.

Verkkokaupassamme voit valita sinulle sopivan hierontatuolin.