Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hierontatuolin ostajan opas

Haluatko ostaa hierontatuolin?

Ymmärrämme Ogawassa, että läpinäkyvyys on erittäin tärkeää asiakkaillemme, varsinkin kun harkitaan korkealaatuisen terveydenhuoltotuotteen hankintaa. Haluamme sinun ymmärtävän paremmin hierontatuolejamme ja kuinka ne voivat auttaa sinua elämään parempaa elämää! Koska niin monet Suomalaiset kokevat selkäkipuja, korkeaa stressiä, ahdistusta ja unihäiriöitä, ei ole yllättävää, että yhä useammat ihmiset kääntyvät hierontaterapian ja hierontatuolien puoleen niiden tarjoamien monien terveyshyötyjen vuoksi. Monissa tutkimuksissa hierontaterapian on todettu olevan tehokas hoitomuoto kivun, stressin ja lihasjännityksen vähentämisessä, ja sen on myös todistettu edistävän yleistä hyvinvointia.

Miksi ostaa hierontatuoli?

On monia ilmeisiä syitä hankkia kotiisi hierontatuoli. Useimmat ostavat hierontatuolin nauttiakseen sen tarjoamista monista terveyshyödyistä. Mutta tiesitkö myös, että hierontatuolin ostaminen voi säästää rahaa? Aivan oikein, jos ajattelee sitä, keskimääräinen käynti hierojalla maksaisi keskimäärin 60–95€ tunnissa. Jos käyt suositellulla 1-2 kertaa viikossa (teet laskelman), se voi tulla melko kalliiksi. Jos kuitenkin ostaisit hierontatuolin, se voisi maksaa pois vain 1 vuodessa ja jokainen hieronta sen jälkeen on ilmaista! Mikä muu on vielä parempaa kuin rahan säästäminen? Sinulla on mahdollisuus nauttia hieronnasta mukavasti ja omassa kodissasi. Kuinka kätevää, käydä päivittäin hieronnassa ilman, että sinun tarvitsee valmistautua tai edes poistua kotoa!

Mikä hierontatuoli sopii minulle parhaiten?

Vaikka tietysti suosittelemme hierontatuolejamme, haluamme sinun tuntevan olosi varmaksi ostokseesi ja tietävän itse tarkalleen, miksi ostaa meiltä. Kun etsit kotonasi olevaa hierontatuolia, jota käytät päivittäin, sinun kannattaa harkita erilaisia vaihtoehtoja. Alla on joitain asioita, joita sinun tulee miettiä, kun etsit kokovartalohierontatuolia.

Mitä muuta minun pitäisi harkita?

Ominaisuudet

Ennen kuin aloitat tarpeisiisi sopivan hierontatuolin etsimisen, on parasta ymmärtää tärkeimmät etsittävät ominaisuudet. Alla on luettelo, jonka olemme koonneet antaaksemme sinulle paremman käsityksen näistä ominaisuuksista ja niiden tarjoamista eduista.

Body Scan -tekniikka

Onko hierontatuolissa kehon skannaustekniikkaa? Kaikki hyvälaatuiset hierontatuolit sisältävät kehon skannausohjelman, joka tarkistaa kehosi pituuden, leveyden ja sijoituksen tuolissa. Jokainen istunto suunnitellaan sitten sinulle ja tietyille lihasalueille.

Hieronta tekniikat

Hieronnassa on useita tekniikoita, joita ammattimainen hieroja käyttää, ja on tärkeää, että valitsemassasi hierontatuolissa on vähintään alla olevat hierontavedot: vaivaaminen, ruotsalainen, taputus, shiatsu, ja rullaus.

Hieronnan räätälöinti

Voitko helposti säätää hierontaa? Onko siinä asetuksia hieronnan voimakkuuden ja nopeuden sekä hieronnan intensiteetin säätämiseksi? Onko hierontatuolissa irrotettava pehmuste? Sinun pitäisi pystyä säätämään hierontatuoliasi, jotta voit olla varma, että tunnet olosi mukavaksi hierontaistuntojen aikana.

Zero Gravity Recline

Hierontatuolissa oleva Zero Gravity -teknologia asettaa sinut asentoon, jossa tunnet olosi painottomaksi, poistaa kaiken paineen selkärangalta ja rentouttaa kehosi automaattisesti. Edes hieronnasta maksaminen hierontaterapeutin kanssa ei voi tarjota sinulle Zero Gravityn lisäetuja, minkä vuoksi suosittelemme, että hierontatuolissasi on tämä tärkeä ominaisuus.

Ilmanpainehieronta
Useimmissa kokovartalohierontatuoleissa on jonkinlainen paineilmahieronta. Tämä on ominaisuus, joka käyttää ilmasoluja täyttämään kompressiohieronnan. Paineilmahieronta puristaa reidet, pohkeet ja jalat.

Jalkahieronta

Koska niin monet suomalaiset kärsivät jonkinlaisesta jalkakivusta tai arkuudesta, on erittäin tärkeää saada hierontatuoli, jossa on hyvä jalkahieronta. Siinä pitäisi olla jonkinlainen ilmanpuristus yhdistettynä akupainantasolmukkeisiin tai jalkarulliin.

Täysi makuuasento

Hierontatuoli on erittäin tärkeä pystyä kallistamaan. Tämä ei ole vain rentouttavampaa, vaan mahdollistaa myös syvemmän hieronnan. Jotkut hierontatuolit eivät voi kallistua selkääsi pitkin kulkevan rullaradan L-radan muodon vuoksi. L-muotoisen rullatelan avulla voit todella nojata vain yhteen kiinteään rulla-asentoon.

Ajastinasetukset

Useimmat hierontatuolit on asetettu suorittamaan normaali 15 minuutin hieronta. Varmista, että hierontatuolilla on helppo tapa lisätä aikaa hierontaan tai keskeyttää hierontaistunto.

Takuu

Takuussa tärkeintä on tarkastaa kotijakson pituus. Varmista, että löydät yrityksen, joka tarjoaa vähintään 2 vuoden kotipalvelua. Vielä tärkeämpää on yrityksen maine ja ovatko he paikalla, kun tarvitset takuuhuoltoa.

Hyvämaineinen merkki

Varmista, että ostat hierontatuolisi yritykseltä, joka on omistautunut laadukkaille tuotteille ja kyvylle tukea sinua ja huoltaa uutta tuoliasi oston jälkeen.

Miksi Ogawa? Omistautuminen laadulle ja palvelulle

Ogawassa keskitymme laatuun. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki omat tuotteemme. Tämä mahdollistaa tiukan laadunvalvonnan, jotta voimme varmistaa, että kaikki tuotteemme ovat korkeimpien laatustandardien mukaisia. Emme noudata korkeita vaatimuksia vain valmistusprosessin aikana, vaan myös käyttämiemme materiaalien laadun suhteen. Tämän näet vain katsomalla kuviamme. Jokainen kappale on ommeltu täydellisesti ja käytetty synteettinen nahka on testattu olevan sekä kestävä että kaunis, se on Ogawa-ero.

Palvelulle omistautuminen

Vaikka tuotteemme laatu on tavoitteemme ennen kaikkea, palvelumme laatu ei jää siihen! Olemme erittäin ylpeitä tuesta, jonka annamme hierontatuolin oston jälkeen. Olemme omistautuneet asiakkaillemme ennen ostostasi, sen aikana ja sen jälkeen.

Onko kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset vertailua, soita rohkeasti hierontatuoliasiantuntijalle, jotta voimme selvittää, kuinka Ogawa-hierontatuoli voi muuttaa elämääsi tänään.