Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OGAWA on maailman suurin ja paras hierontatuolien valmistaja.

Ei siis ole yllätys, että OGAWA on joidenkin markkinoiden parhaiden mallien, kuten Ogawa-mallin takana. Master Sensei, 4D-hierontatuoli, joka on täynnä älykästä tekniikkaa ja ominaisuuksia. Hierontatuoli on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista hierontatuoleista. Kokeile sitä omalla kehollasi. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, ettettekö tuntisi eroa.

Tämä saa meidät uskaltamaan sanoa, että Q Sensei tarjoaa maailman parhaita hierontatuoleja. Useat heidän malleistaan voittavat parhaiten testeissä ympäri maailmaa.

Laaja valikoima OGAWA-hierontatuoleja tarkoittaa, että löydät hierontatuolin, joka kattaa kaikki tarpeet. Olitpa yksityishenkilö, yritys tai julkinen elin, meillä on tuoli, joka vastaa haluamiasi tarpeita.

Kaunis muotoilu ja korkea toimivuus

Olemme valinneet kaikki OGAWAn hierontatuolit paitsi niiden korkean laadun ja tekniikan, myös muotoilun vuoksi. Meille täällä Q Sensei:ssä oli tärkeää saada hierontatuoleja, jotka ovat kauniita ja sopivat moderniin sisustukseen.

Hierontatuolit ovat yhtä ihania istua kuin katsella. Ne kaikki on varustettu useilla älykkäillä ominaisuuksilla, joten hierontaa löytyy kaikkiin tarpeisiin. On olemassa ohjelmia puhtaaseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen sekä siihen, milloin sinun on todella aloitettava.

Hierontatuolin edut

Jos menet ja kärsit selkäkivusta Ja voisi hyötyä päivittäisestä hieronnasta tai vain haluta hieman ylimääräistä ylellisyyttä jokapäiväisessä elämässä, hierontatuoli on hyvä ratkaisu. Hierontatuolilla saat oman yksityisen hierojan kotona olohuoneessa. Se voi myös olla täydellinen tapa rentoutua ja vähentää stressiä pitkän päivän jälkeen!

Hierontatuoli kotiin – kehosi kiittää!

Hierontatuolilla kotona voi olla monia etuja. Vältät hierojan jatkuvat tapaamiset ja kulut ja voit siksi saada hierojan tarvittaessa, ilman odottelua. Se tarkoittaa myös sitä, että hierontatuoli voi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Jos sijoitat omaan hierontatuoliisi, se on mielestämme yksi parhaista asioista, joita voit tehdä itsellesi ja kehosi hyvinvoinnille.

Edut eivät lopu vain tähän. Jos haluat toipua hieman stressaavan pitkän työpäivän jälkeen, hierontatuoli voi auttaa lievittämään kipeitä ja väsyneitä lihaksia. Ehkäiset myös kehon kipua, päänsärkyä ja levottomuutta jaloissa.

Kotona olevalla hierontatuolilla se tarjoaa hyvinvointia koko perheelle, ja koska tuoleissamme on valikoima älykkäitä ohjelmia, jokaiselle löytyy aina jotain.

Monet ovat jo hyötyneet Q Sensei:n maahantuomista hierontatuoleista , jotka lievittää erityisesti selkäkipuja, niskakipuja ja lisää hyvinvointia. Onko hierontatuolista myös jotain sinulle?


Hieronta ohjelma

Onko yrityksessäsi hierontaohjelma? Entä hierontatuoli sen sijaan?

Aivan kuten hierontatuolilla kotona, myös hierontatuolin hankkimisessa työpaikalle on monia etuja. Moni kokee särkyjä ja särkyjä ryhdin, huonon ergonomian tai keholle vaativan työn vuoksi. Tämän ratkaisemiseksi yritykset turvautuvat usein hierontajärjestelmiin, joissa todellinen hieroja tulee 1-2 kertaa kuukaudessa. Näiden ratkaisujen avulla työntekijä voi istua kipua tai epämukavuutta 2-4 viikkoa, jos se on tapahtunut heti viimeisen vierailun jälkeen. Työpaikalla saatavilla olevan hierontatuolin avulla työntekijäsi voivat saada helpotusta kipuun, estää pysyvää epämukavuutta, jännityspäänsärkyä ja paljon muuta välittömästi. Sen sijaan saat onnellisempia työntekijöitä, joilla on suurempi hyvinvointi kehossa ja sielussa.

Korvaamalla hierontaohjelman hierontatuolilla voit lisätä tuottavuutta, vähentää stressiä ja lisätä työtyytyväisyyttä.


Luksusta asiakkaillesi – muuta odotusaika luksukseksi

Hierontatuoli on myös todella fiksu lisäluksuksena asiakkaillesi. Esimerkki tästä voi olla kampaamo, odotushuone, vastaanotto tai muut paikat, joissa voit hemmotella asiakkaitasi heidän odottaessaan.

Meillä on useita erilaisia laadukkaita tuoleja, joista valita Q Sensei:ssä ja ehdottomasti yksi, joka sopii tarpeisiisi. Jos olet epävarma siitä, minkä hierontatuolin valita, olemme aina valmiita auttamaan.

Hierontatuolin rahoitus

Hierontatuolin ostaminen voi olla suuri investointi. Siksi on tärkeää, että saat oikean tuolin. Hinnan ei pitäisi olla este unelmiesi tuolin saamiselle, ja siksi Q sensei tarjoaa, että voit rahoittaa ostoksesi useissa osissa, jotta ostoksesta tulee hallittavampi.