Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OGAWA Maestro Ai -4D-hierontatuoliHinta alk.8 995.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D-hierontatuoli8 995.00 €
OGAWA Maestro Ai - Iridium Grey - 4D hierontatuoli8 995.00 €

OGAWA Maestro on 4D-hierontatuoli, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan mukaansatempaavan ja täydellisen hierontakokemuksen yhdistämällä kosketuksen, näön, kuulon ja hajun, ja se toimii OVERSEER-nimisen AI-ohjausjärjestelmän avulla. OGAWA Maestro yhdistää edistyneen teknologian kattaviin hierontaominaisuuksiin, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun niille, jotka etsivät todella kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hyvinvointikokemusta kotona. Tässä hierontatuolissa koet ihmisen kaltaisen hieronnan edistyneellä 4D-hieronnalla.

ogawa-maestro-body-scan-tech.webp

- 4D hieronta

- Kosketusnäyttö

- AI ohjausjärjestelmä

- Englanti ääniohjaus

- Valoterapia

- Musiikkiterapia 

- Painottomuus

- Ihmisen kaltainen hieronta

- Multisensorinen stimulaatio

- Nolla tilat

- Lämpöterapia

- Ilmanpainehieronta

- keho Scanneri

- Lämpöterapia

- Jalkarullat

- 23 Automaattista ohjelmaa


ogawa-maestro-mms-tech_1.jpg


Älykäs Ai-hieronta

OGAWA Maestro on uraauurtava hierontatuoli, joka on suunniteltu tarjoamaan täysin ainutlaatuinen ja kattava hierontakokemus. Maestron erottaa muista hierontatuoleista sen innovatiivinen teknologia, joka sisältää multisensorisen stimulaation (MSS). Multisensorinen stimulaatio on edistyksellinen lähestymistapa, joka yhdistää useita sensorisia ärsykkeitä, kuten painetta, lämpöä ja liikettä, luomaan mukaansatempaavan ja kokonaisvaltaisen hierontakokemuksen. Tämä tarkoittaa, että Maestro ei keskity vain lihasten hierontaan, vaan myös aistejasi stimuloimiseen eri tasoilla, mikä saa aikaan täydellisen rentoutumisen ja hyvinvoinnin tunteen.

Enemmän kuin A.I
Kun puhumme muusta kuin tekoälystä (AI), viittaamme OGAWA Maestron edistyneisiin tekoälyprosessoreihin, jotka on suunniteltu ymmärtämään kehosi ainutlaatuisia tarpeita ja vastaamaan niihin. Nämä tekoälyprosessorit analysoivat ja tallentavat kehosi kunnon, mukaan lukien lihasjännitykset, painepisteet ja muut fyysiset tekijät, ennen kuin luot sinulle räätälöidyn mukautuvan hierontaohjelman. OGAWA Maestro on myös varustettu AI-tarkkuusantureilla, jotka mittaavat ja tallentavat tarkasti kehosi liikkeitä ja painetta. Nämä tarkkuusanturit toimivat sopusoinnussa AI-väsymysseurantalaitteen kanssa, joka tarkkailee jatkuvasti kehosi väsymistasoa ja säätää hierontaa reaaliajassa varmistaakseen, että se on mahdollisimman tehokas.

4D - lämpötelat
Siinä on 4D-lämpörullat, jotka kuumenevat 50 °C:seen 2,5 minuutissa, 4D-vaihteisto, joka simuloi ihmisen kaltaista kosketusta, ja 3D-pohkeen hieronta kattavaan jalkojen hoitoon. Innovatiiviset 4D-lämpörullat on integroitu Extreme Speed ​​Heating Massage Wheel -teknologiaan.

OVERSEER AI -ohjausjärjestelmä
OVERSEER AI -ohjausjärjestelmä on hierontakokemuksesi perusta. Se käyttää kehittyneitä algoritmeja havaitsemaan kehon kunnon joka kerta, kun henkilö istuu alas, ja luo mukautuvan ohjelman, joka valitsee sopivat hierontatoiminnot, joita tarvitaan kehon rasittamiseen ja palautumiseen.

Tämän sukupolven tekoälyteknologia keskittyy sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin, ja se on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisiin ongelmiin, kuten työstressiin ja pitkäaikaiseen tietokoneen käyttöön.

Tuote: 1221043