Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MySofa luxe 2D-hierontatuoliHinta alk.2 250.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
MySofa luxe 2D-hierontatuoli (valkoinen-harmaa)2 250.00 €
MySofa luxe 2D-hierontatuoli (musta-harmaa)2 250.00 €
My Sofa luxe 2D hierontatuoli ( espresso)2 250.00 €

My_Soffa_mood.jpg

- 2D hieronta

- Nolla tila

- Painottomuus

OGAWA MySofa Luxe on designhierontatuoli, joka tarjoaa fantastisen hierontakokemuksen kompaktissa muotoilussa.

Hierontatuoli on suunniteltu täydentämään modernia sisustusta ja antaa sinun nauttia ylellisestä rentoutumisesta kotona. Kaunis muotoilu ja pieni koko tekevät siitä täydellisen huoneistoihin ja olohuoneisiin, joissa tilaa on vähän. MySofa Luxessa on viimeisin teknologia, mikä tekee siitä sekä tilaa säästävän että tehokkaan taivaallisen hieronnan kannalta. Kuuden sisäänrakennetun hierontaohjelman ansiosta saat joka kerta täydellisen hieronnan tarpeisiisi. Joten soita suosikkimusiikkiasi, rentoudu ja anna MySofa Luxen tarjota sinulle ansaitsemasi rentoutuminen.

 

- 2D hieronta

- Nolla tila

- Painottomuus

- Bluetooth kaiuttimet

- 6 automaattista ohjelmaa

- USB-laturi mobiililaitteille

- L kisko

- Ilmanpaine hieronta

- Lämpö toiminto

 

Täydellinen hieronta ja kompakti muotoilu

OGAWA MySofa Luxe on designhierontatuoli, joka tarjoaa fantastisen hierontakokemuksen kompaktissa muotoilussa. Hierontatuoli on suunniteltu täydentämään modernia sisustusta ja antaa sinun nauttia ylellisestä rentoutumisesta kotona. Kaunis muotoilu ja pieni koko tekevät siitä täydellisen huoneistoihin ja olohuoneisiin, joissa tilaa on vähän.

MySofa Luxessa on viimeisin teknologia, mikä tekee siitä sekä tilaa säästävän että tehokkaan taivaallisen hieronnan kannalta. OGAWA MySofa Luxessa on sisäänrakennetut bluetooth-kaiuttimet, helppokäyttöisyys, Zero Space & Zero Gravity -ominaisuudet ja paljon muuta.

Kuuden sisäänrakennetun hierontaohjelman ansiosta saat joka kerta täydellisen hieronnan tarpeisiisi. Joten soita suosikkimusiikkiasi, rentoudu ja anna MySofa Luxen tarjota sinulle ansaitsemasi rentoutuminen.

 

Intuitiivinen ja älykäs ihmisen kaltainen kosketus

OGAWA MySofa on pieni malli mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi tehokas maailmanluokan hieronnassa.

Hierontatuolissa on sisäänrakennetut kestävät silikonihierontarullat, jotka tasapainottavat täydellisen mukavuuden ja hieronnan intensiteetin ja tarjoavat realistisen hierontakokemuksen, ikään kuin ihmisen kosketuksella.

Hierontarullat kulkevat L-kiskolla, joka ulottuu aina niskasta pakaraan. Näin saat koko selkäalueen hierontarullien peittämäksi, mikä antaa upean koko alueen hieronnan, joka ei jätä vartaloon yhtään kipeää lihasta.

MySofa Luxe on erityisen tehokas antamaan taivaallista hierontaa alaselän ympärille.
 

Zero Gravity & Zero Wall -tekniikka

Koe painottomuuden tunne ja vapauta itsesi kaikenlaisista paineista. Kun OGAWA MySofa Luxe liukuu takaisin Zero Space -asentoon, painosi jakautuu tasaisesti ja saat tasaisen ja tehokkaan hieronnan koko kehollesi. Tällä tavalla tuoli toimii kehosi kanssa ja antaa sinulle tehokkaimman hieronnan. Joten istu alas ja rentoudu samalla, kun hierontatuoli lievittää kipua ja arkuutta.

Yksi OGAWA MySofa Luxen suunnittelun ydinelementeistä on älykäs, kompakti muotoilu. On tärkeää, että saat aivan upean hierontatuolin, joka ei vie liikaa tilaa. Siksi sisäänrakennettu Zero Wall ominaisuus on niin tärkeä.

Kun hierontatuoli liukuu takaisin Zero Gravityyn, hierontatuoli on rakennettu liukumaan eteenpäin sisäisellä kiskollaan, ei taaksepäin. Siksi hierontatuolin takana tulee käyttää vain vähän tilaa. Kun sen takana vaaditaan vähintään 6 cm:n seinäetäisyys, voit rentoutua täydellisessä mielenrauhassa.

Lisäominaisuudena OGAWA MySofa Luxe voi vaihtaa 2 Zero Gravity välillä rytmisellä liikkeellä, jolloin voit keinuttaa rauhallisesti edestakaisin. Tämä auttaa rentoutumaan ja vähentämään kehon stressiä. Täydellinen rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa.
 
Musiikki & Hieronta
Hemmottele kaikkia aistejasi hierottaessasi hierontatuolissasi. Mysofa Luxe tuo syvyyttä hierontakokemukseesi musiikin avulla. Ihana rentouttava musiikki voi auttaa sinua rentoutumaan paremmin. Kun olet hyvin rentoutunut, et vain viihdy paremmin hieronnassa, vaan saat myös parempaa henkistä hyvinvointia päästämällä irti kaikesta arjen kertyneestä stressistä.

Voit yhdistää mobiililaitteesi helposti Bluetoothin kautta. Soita suosikkikappaleitasi, kuuntele äänikirjaa tai viritä ympäröivän luonnon ääniä korkealaatuisilla kaiuttimilla samalla kun rentoudut onnellisen sisällön parissa.

Lataa sekä omia että matkapuhelimesi akkuja, mutta istut hierontatuolissasi. Sisäänrakennetun USB-portin avulla voit ladata puhelimesi helposti hieronnan aikana.
 

Juuri sellainen hieronta kuin haluat

Hanki täydellinen hieronta jokaiseen tarpeeseen. Kuuden sisäänrakennetun hierontaohjelman avulla saat ohjelman kaikkiin yleisimpiin tarpeisiin ja ongelma-alueisiin.

Kaikkien ohjelmien tarkennus ja voimakkuus vaihtelevat, joten saat juuri sellaisen hieronnan kuin haluat. Halusitpa sitten hellävaraista rentoutumista tai intensiivistä lievitystä kipeille lihaksille, sinulla on täydellinen hierontaohjelma toiveidesi mukaan. Voit helposti ohjata hierontaasi hierontatuolin käsinojassa olevasta ohjauspaneelista. Saat juuri haluamasi hieronnan napin painalluksella. Helppoa ja kätevää.

 

6 upeaa hierontaohjelmaa 6 hierontaohjelmaa:

Office Pro: Täydellinen sinulle, joka työskentelet toimistossa tai istuvassa työssä. Ohjelma lievittää pitkästä paikallaan istumisesta ja huonosta asennosta aiheutuvia lanne- ja vyötärökipuja.

Elokuvan katselu: Kevyt hieronta edistää unta ja palautumista. Tarjoaa hellävaraisen vartalohieronnan rentoutumiseen.

Aamu: Virkistävä ja energisoiva. Kevyt tai keskivahva hieronta virkistää vartaloa. Täydellinen aamulla ennen päivän alkua.

Kauniita unia: Kevyt ja rentouttava hieronnan intensiteetti kehto-ohjelmalla. Täydellinen yhdistelmä edistämään unta ja palautumista pitkän päivän jälkeen.

Syvä kudos: Korkean intensiteetin hieronta syvin hierontaliikkein, joka venyttää lihaksia edistääkseen kipeiden lihasten palautumista.

Kaula: Kohdistaa hieronnan niskan ja hartioiden rasituksia vastaan, jotka ovat syntyneet digitaalisten laitteiden päivittäisestä käytöstä. Täydellinen niille, joilla on paljon niskakipuja tai jotka käyttävät matkapuhelintaan paljon päivän aikana.

 

Toimitus sisältyy hintaan

 


tekniset tiedot:

Malli OS3161S/ IWMS67
Virtalähde AC 220V, 50/60HZ
Virrankulutus 80W
Paino 43kg
Mitat:
Mitat pystysuora 101x65x100 cm
Mitat Kallistus 133x65x79cm

Tuote: 1091675