Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OGAWA Smart ReLuxe 3D-hierontatuoliHinta alk.4 495.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
OGAWA Smart ReLuxe 3D-hierontatuoli (espresso)4 495.00 €
OGAWA Smart ReLuxe 3D-hierontatuoli (harmaa)4 495.00 €

Smart_reluxe_mood2.jpg

Smart ReLuxe Espresso-Hierontatuoli

- 3D hieronta

- Kehon skanneri

- Jalkarullat

OGAWA Smart ReLuxe on älykäs 3D-hierontatuoli, joka vahvistaa elämäntapaasi. Smart ReLuxe on kehitetty edistyneillä hierontatekniikoilla, ja se on varustettu edistyneillä elämäntapatekniikoilla, joiden avulla voit uppoutua täysin uuteen rentoutumisen ulottuvuuteen. Hierontatuolissa on 6 automaattista ohjelmaa, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin ongelma-alueisiin ja tarpeisiin. Etsitpä sitten täydellistä rentoutumista tai rauhoittavaa hierontaa, Smart ReLuxella on sinulle hierontaohjelma. Tuotteen yksityiskohdat 3D hieronta, kehon skanneri, jalkarullat, painottomuus, SL-kisko, Ilmanpainehieronta, shiatsu hieronta, rullahieronta, 6 automaatti ohjelmaa ja manuaaliset asetusvaihtoehdot.Tuotteen yksityiskohdat

- 3D hieronta

- Kehon skanneri

- Jalkarullat

- SL-kisko

- Ilmanpainehieronta

- Shiatsu hieronta

- Rullahieronta

- Taputtelu hieronta

- Painoton tila

- 6 Automaatti ohjelmaa

- Manuaaliset asetusvaihtoehdot

 Älykäs muotoilu ja upea hieronta

OGAWA Smart ReLuxe on älykäs 3D-hierontatuoli, joka täydentää elämäntyyliäsi. Smart ReLuxe on kehitetty edistyneillä hierontatekniikoilla, ja se on varustettu edistyneillä elämäntapatekniikoilla, joiden avulla voit uppoutua täysin uuteen rentoutumisen ulottuvuuteen. OGAWA Smart ReLuxe on moderni muotoilu, minimalistinen ja virtaviivainen ulkoasu sekä hienovaraiset yksityiskohdat, jotka antavat tuolille trendikkään ja eksklusiivisen ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin sisustukseen. Hierontatuolissa on 6 automaattista ohjelmaa, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin ongelma-alueisiin ja tarpeisiin. Etsitpä sitten täydellistä rentoutumista tai rauhoittavaa kipua, Smart ReLuxella on sinulle sopiva hierontaohjelma.Hierontaohjelmat kaikkiin tarpeisiin

Olemme kaikki erilaisia ja meillä on erilaiset tarpeet hieronnan suhteen. OGAWA Smart ReLuxen älykkäiden automaattisten hierontaohjelmien avulla jokainen kotonasi voi saada täydellisen hieronnan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Etsitpä sitten intensiivistä ja rauhoittavaa tai hellävaraista ja rentouttavaa hierontaa, löydät oikean ohjelman.

Istu siis alas ja nauti täydellisestä hieronnasta mielesi mukaan. Kaukosäätimen manuaalisilla asetuksilla voit hallita hierontaasi entistä paremmin. Aseta hierontasi täydellisesti ja tarpeidesi mukaiseksi vain napin painalluksella. Hieronnan muokkaaminen on helppoa ja intuitiivista.


6 hierontaohjelmaa:

Shape & ToneShape & Tone Hemmotteleva hieronta, joka keskittyy lievittämään väsymystä ja arkuutta selän, vyötärön ja jalkojen alueella.Täydellinen lievittämään jalkojen kipua ja levottomuutta.

Rentoutuminen Yhdistää 6 erilaista hierontatekniikkaa (vaivaus, taputus, shiatsu ja rullaava hieronta), jotka on kohdistettu koko vartalolle täydelliseen ja kattavaan hierontaterapiaan.

Niska & Hartia Täydellinen hierontahoito pitkän työpäivän jälkeen. Hanki mukava hierontahoito keskittyen niskaan, hartioihin ja yläselkään.
Thaimaalainen venyttely Löysää kireät lihakset ja paranna liikelaajuutta lisäämään joustavuutta ja vähentämään lihaskipuja. Keskittyy naputukseen ja hierontaan sekä mukavaan vartalon venytykseen.
Kauniita unia Saat kevyen ja rauhoittavan koko vartalon hieronnan alhaisella teholla. Täydellinen varusteisiin pukeutumiseen ja mielenrauhan saamiseen ennen nukkumaanmenoa.

Seniori Tämä ohjelma käyttää ilmapainehierontaa tuottaakseen hellävaraisen hieronnan yhdistettynä vaivaamiseen, ruotsalaiseen hierontaan ja lämpötoimintoon, joka sopii erityisesti vanhuksille.Sisäänrakennetut ominaisuudet parantavat hierontakokemusta

OGAWA Smart ReLuxe -hierontatuolissa on useita sisäänrakennettuja toimintoja, jotka kaikki auttavat tarjoamaan sinulle entistä paremman hierontakokemuksen. OGAWA on aina uusimman teknologian eturintamassa, mikä takaa sinulle optimaalisen hieronnan. Sisäänrakennetut toiminnot toimivat yhdessä hierontaohjelmien kanssa antaakseen sinulle optimaalisen helpotuksen kipeille ja väsyneille lihaksille, mikä antaa sinulle enemmän hyvinvointia. 3D-hieronta ja SL-kisko Hierontatuolin takana oleva tekniikka tekee kaiken eron. OGAWA Smart ReLuxessa on edistyksellinen 3D-moottori, jonka avulla hierontarullat hierovat syvästi ja tehokkaasti selkääsi, niskaasi ja alavartaloasi. Voit lukea lisää 2D-, 3D- ja 4D-hieronnan eroista hierontatuolioppaastamme täältä. Hierontarullat kulkevat koko matkan selkääsi pitkin edistyneellä SL-kiskolla. Lasin muoto mahdollistaa hierontarullan kulkemisen niskasta pakaraan asti, kun taas lasta kaartaa seuraamaan selkäsi muotoja. Näin hierontarullat pääsevät helposti kaikille hierottavia kehon keskeisille alueille , joka antaa hieronnasta parhaan mahdollisen vaikutuksen. Ennen jokaista hierontaa Smart ReLuxe skannaa kehosi ja hierontasi mukautuu täydellisesti kehoosi.Zero Gravity, joka tehostaa hierontaasi
Älykkään Zero Gravity toiminnon ansiosta hierontatuoli nojaa sinut mukavaan kulmaan, jossa voit rentoutua entistä enemmän. Kehon painosi jakautuu tasaisesti koko tuoliin, joten saat paremman hieronnan, joka ei ole liian kovaa joillakin alueilla ja liian heikko toisilla.

Zero Gravity asento mahdollistaa tuolin aktiivisen työskentelyn kehosi kanssa jakaakseen hierontapaineen tasaisesti koko vartalolle ilman, että kehoasi rasitetaan tarpeettomasti. Voit helposti hallita kaukosäätimellä, meneekö Smart ReLuxe Zero Gravity asentoon.

Voit siis turvallisesti istua alas ja antaa OGAWA Smart ReLuxen viedä sinut aivan uusiin korkeuksiin.

Zero Space -toiminnolla hierontatuoli tarvitsee vain 6 cm tilaa takanasi, kun se menee Zero Space -asentoon. Säästät tilaa ja voit helpommin sisustaa Smart ReLuxe hierontatuolillasi.

 Jalkahieronta ja vyöhyketerapia

Kukapa ei rakasta mukavaa jalkahierontaa? Smart ReLuxen jalkatuessa sisäänrakennetut jalkarullat antavat sinulle upean jalkahieronnan, joka osuu kaikkiin jalkojesi alla oleviin keskusvyöhykkeisiin, mikä vapauttaa rentoutumisen ja hyvinvoinnin. Sisäänrakennetut ilmatyynyt jaloissa ja pohkeissa tarjoavat mukavan ilmatyynyhieronnan, joka parantaa verenkiertoa, lievittää levottomuutta ja varmistaa, että jalat rentoutuvat hieronnan aikana. Jalkahieronta sopii kaikille kipeistä jaloista kärsiville ja auttaa rauhoittamaan jalkojasi ennen nukkumaanmenoa. Ihanteellinen kaikille, jotka harrastavat paljon urheilua, kävelevät tai seisovat paljon päivän aikana, tai sinulle, joka tarvitsee parempaa verenkiertoa jaloissa.

 Ilmatyyny-hieronta koko vartalolle

Ilmatyynyt on jaettu hierontatuolin ympärille, mikä antaa sinulle mukavan kompressiohieronnan. Tämä tehdään täyttämällä ilmatyynyt ilmalla ja luomalla puristus niiden peittämän alueen ympärille. Lyhyen ajan kuluttua turvatyyny sulkee jälleen kaiken ilman. Tämä jatkuu hierontaohjelman määräämin väliajoin. Voit säätää ilmatyynyn hieronnan voimakkuutta vastaavalla kaukosäätimellä. ilmatyynyhieronnalla tai kompressiohieronnalla on useita etuja, jotka auttavat parantamaan hierontaasi. Kompressio auttaa nopeuttamaan verenkiertoa kehossasi. Tämä voi lievittää arkoja, lievittää jännitystä kehossa ja auttaa kehoasi paremmin imemään hieronnan hierontatuolin sisäänrakennetuilta hierontateloilta.

- Hinta sisältää toimituksen verkkokaupassa

- 3 vuoden takuu/huoltosopimus

Tekniset tiedot:

Malli no: OG-6383/ IWMS66

Paino:91,5 kg

Virtalähde: AC 220-240V~, 50/60 Hz

Kulutus: 80W

Mitat pystyasennossa: 148x75x108 cm

Mitat makuuasennossa: 174x75x80,5cm


Tuote: 1087971