Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OGAWA Master Sensei 4D-hierontatuoliHinta alk.7 995.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
OGAWA Master Sensei 4D-hierontatuoli (espresso)7 995.00 €
OGAWA Master Sensei 4D-hieronta (musta)7 995.00 €
Master_Sensei_paakuva.jpg

Uusin Master-sarjan älyhierontatuoli OGAWA Master SenseI

suunniteltu mukautumaan kehosi ja sen tarpeiden mukaan. Saat hierontatuolin, joka iskee joka kerta täydellisesti ongelmiin ja lievittää siten kipeitä lihaksia ja nivelkipuja.


Master Sensein voimanlähteenä on uusin edistynyt mikroprosessori M.8 Gen,joka oppii ja mukauttaa hieronnan ja muuttaa hieronnan painetta, nopeutta ja liikkeitä niin, että ne sopivat täydellisesti jokaisen ainutlaatuisen vartalon muotoihin älykkäiden Vario Motion 4D -hierontarullien avulla.

- 4D hierontanavigaattori

- 54 pisteen ilma-tyynyhieronta
- 7 hierontatasoa
- 30 manuaalista ohjelmaa
- 12 Automaattiset ohjelmat
- Korkealaatuinen synteettinen nahka
- Sisäänrakennettu kosketusnäyttö
- M8-gen mikroprosessori
- Harjattomat hiilivahvisteiset moottorit
- 4D silikonirullat
- Sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet
- Painottomuus
- Nolla asennot (painottomat tilat)
- Lämpökäsittely
- Automaattinen korkeusanturi
- Reiden hieronta

ogawa-master-sensei-espresso-03.jpgAito hieronta, todellinen älykkyys

Täysin uusi sukupolvi, joka mullistaa hierontatuoliteollisuuden.
OGAWA Master Sensei on viimeisin innovaatio huippuluokan, suorituskykyisten luksushierontatuolien valikoimasta maailman suurimmalta hierontatuolien valmistajalta OGAWAlta.


Mestari Sensei

Koe tulevaisuuden tekniikka, jokainen Master Sarjan hierontatuoli on rakennettu paremmaksi kuin edeltäjänsä. Keskity uusimpiin tekniikoihin, jotta voit hemmotella itseäsi parhaalla hierontakokemuksella, joka on ainutlaatuinen jokaiselle käyttäjälle. Jokainen hierontakerta on ainutlaatuinen kokemus, sillä Master Sensei on suunniteltu ymmärtämään kehoasi ja erilaisia kipujasi ja reagoimaan älykkäästi lievittääkseen kipuja ja kipuja tehokkaasti.

Enemmän kuin A.I
Maailmanluokan insinöörien suunnittelema vallankumouksellinen, palkittu hierontamoottori on päivitetty ja hienosäädetty. M-sarjan hierontamoottori OGAWA:n patentoidulla "ALIVE TOUCH" -analyysillä tarjoaa nyt tarkan skannauksen jopa 15 senttimetrin syvyyteen.

Kosketus
Master Sensein keskeinen ominaisuus on "LIVE TOUCH". Eristetyt lämpösilikonirullat varmistavat lämpölämmön tasaisen leviämisen, mikä maksimoi lämpöhoidon tehokkuuden. Tämä loistava ominaisuus tarjoaa vahvan mutta hellävaraisen kosketuksen, joka muistuttaa ihmisen kättä, herättäen hieronnan eloon.

Voima
OGAWA on myös kehittänyt S-drive 4D -hierontamekanismin, jossa on seitsemän hierontatasoa, jotka kaikki ovat riippumattomia "ALIVE TOUCH" -telajärjestelmän yksilöllisesti säädettävästä voimakkuudesta, luoden tähän mennessä kattavimman hieronnan voimakkuuden säätöjärjestelmän.

Liike
Yksi "ALIVE TOUCHin" tärkeimmistä ominaisuuksista on pehmeät, tarkat ja syvälliset liikkeet, jotka ovat saavuttaneet aivan uuden, ennennäkemättömän tason. Kuten ihmisen käsien nivelessä, mekanismin suuri liikejoustavuus lisää kunkin yksittäisen hierontarullan kantamaa ja hieronnan kattavuutta entistä tarkemmalla ja intensiteetillä.
Tarkkuus, nollapainovoima ja uusin tekniikka
Tarkkuusanturi + Akupainepisteen tunnistin
Precision Sensor tarjoaa reaaliaikaisen havaitsemisen ja analyysin kehostasi, tärkeimmistä akupainantapisteistä ja kipeistä kohdista samalla kun opit sinusta ja tarpeistasi laajasti

Painottomuus
Master Sensein kallistusmoottorien ansiosta tuoli mahtuu lähes kokonaan omaan tilaansa samalla kun se mukautuu painottomaan nollapainoasentoon ja vain 10 cm. tuolin takana on riittävästi tilaa, jotta se voi kallistua kokonaan.

M8-gen mikroprosessori
Tehokas M8-mikroprosessori käyttää ainutlaatuista algoritmia mukautuakseen ja luodakseen käyttäjälle parhaiten parantavan ja rauhoittavan hierontahoidon.
 
Uusin Master-sarja - Suunniteltu elvyttämään
Rohkean konseptinsa ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta Master Sensei on ennennäkemätön. Sen moderni siluetti ja hieno ammattitaito välittävät ylellisyyden, hienouden ja eksklusiivisuuden tunteen. Sensei on suunnitellut kuusi automaattista hierontaohjelmaa omissa tyyleissään, jotka tarjoavat sinulle mukavuutta ja rentoutumista. Tuolissa on myös 30 erilaista manuaalista ohjelmaa, joten löydät aina haluamasi.
Master Senseissä on uusi 54 pisteen ilma-tyyny hierontajärjestelmä, joka on edistyksellisin järjestelmä ja se antaa tähän mennessä pehmeimmän hieronnan tunteen.

Hierontatuoli oppii ja mukautuu sinuun
36 lla kohdistetulla akupainantapisteellä, ainutlaatuisella kehonrakenteella, väsyneillä ja kipeillä pisteilläsi ja käyttää itämaisen lääketieteellisen käytännön ja tosielämän kiropraktiikkahierontatekniikoiden ydintä.
Nykyaikainen teknologia suojaa kehon tärkeimpiä osia
M Sensing SL-raita
Master Senseissä on erittäin pitkä 1,4M hieronta SL-polku, joka ulottuu päästä palloihin asti. Tarkkuusanturit analysoivat ja kohdistavat tehokkaasti 36 akupainantapistettä kokonaisvaltaisen paranemiskokemuksen saavuttamiseksi.


Ainutlaatuinen 3D-polviterapia
Koe jalkavyöhyketerapian kokonaan uusi taso. Jalkatuki voi venyä jopa 30 cm. Integroitu Master Sensein jalkatuki on avainasemassa, jotta se mukautuu käyttäjän ainutlaatuiseen korkeuteen sisäänrakennettujen paineanturien ansiosta. Lämpötyynyjen ja jalka pohjan analyysin yhdistelmällä jalkatuki tarjoaa vertaansa vailla olevan vyöhyketerapiakokemuksen.
 
Valoterapiaa ja omaa musiikkia
Integroitu valohoito
Astu todellisen rentoutumisen maailmaan, kun valoterapia rauhoittaa aistejasi ja mieltäsi samalla kun se parantaa aineenvaihduntaa ja edistää solujen uusiutumista.

Surround Sound (SRS) Bluetooth-kaiutinjärjestelmä
Uppoudu syvempään rentoutumistilaan kytkemällä virtajohto ja soittamalla suosikkimusiikkiasi, jotta voit rentoutua täysin.
Tekniset tiedot:

Malli: OG7888

Paino: 125 kg

Virtalähde: AC 220-240V~50/60 Hz

Tehonkulutus: 160W4

Automaattinen valmiustila: 15 min.

Mitat seistessä:160x81x119 cm

Mitat makuuasennossa:194 x 84 x 108 cm

Hintaan sisältyy:

- takuu ja huoltosopimus 3 vuotta

- kokoaminen ja käyttökoulutus

- toimitus aika: 1-2 viikkoa
- toimitus suomessa

Tuote: 1172372